Nieuwe blog van Maria Majoor

(15 september 2021)

 

Klik hier voor de blog

__________________________________________

 

 

 

 

Nancy Tuenter:

De inhoud van de SIO is voor mij als een soort synthese van wat ik ooit al eens heb geleerd en van mijn levenservaringen. Als een magneet komt het nu bij elkaar en vormt het mij als persoon. Wat heb je tenslotte aan een techniek die je weet en beheerst maar niet voelt en ervaart. 

Door de opleiding voel ik me gesteund in de keuzes die ik heb gemaakt en ga maken en ik heb mezelf goed leren kennen. De inhoud van de opleiding wordt direct op jezef toegepast. Dit gaat heel mooi stap voor stap. In het eerste jaar wordt je door de docent aan de hand meegenomen. Mooie oefeningen, visualisaties en het afstemmen van jezelf om in je eigen energie en kracht te gaan staan en te blijven. Dit was voor mij een openbaring. Ik kreeg direct duidelijk waarom ik in mijn praktijk en werk leeg liep. Nu heb ik de tools gekregen om dit te voorkomen en dicht bij mezelf in mijn kracht te gaan staan.

In het tweede jaar heb ik verschillende technieken geleerd als roos reading, aura healing, chakra healing, harmonisatie van de chakra's, beeldend werken, counselen, ademhalingsoefeningen etc. Tijdens deze lessen werd ik ondersteund door Miriam.

De manier van lesgeven bij de SIO klopt met de inhoud van de lessen. Dat wat de docent Miriam overdraagt aan kennis, daar staat zij in de praktijk ook voor. Dit heb ik bij andere opleidingen vaak anders ervaren. 

Door de SIO opleiding psycho-energetische therapeut en de docent ben ik gekomen tot het heropenen van mijn praktijk onder de naam Welles Wijs. 

Het derde jaar gaat in september 2017 starten en zal mij opnieuw een mooi innerlijk geschenk opleveren.