Opleiding Psycho-energetisch therapeut

De driejarig deeltijdopleiding tot psycho-energetisch therapeut biedt u een stap voor stap en gestructureerde methode aan om uw intuïtieve vermogens te ontplooien en deze doelgericht in te zetten voor uzelf en anderen als begeleider en trainer.

> Lees meer...


Meditatietrainersopleiding

De opleiding tot meditatietrainer is bedoeld voor iedereen die zich wil verdiepen in het onderwerp meditatie. Op deze meditatiereis leert u de vaardigheden die nodig zijn om mediteren zelf te ervaren, toe te passen in uw dagelijks leven, maar ook in te zetten als trainer voor anderen. De basis van meditatie is het leren kennen van de ware aard van uzelf, een zoektocht naar hoe de dingen werkelijk zijn. Meditatie is zo'n reis, een avontuur waarin veel te beleven valt en waarin ieder zijn eigen koers bepaalt.


Werkwijze:
Er wordt gewerkt met oefeningen die zijn bedoeld om concentratie, aandacht en stilte te bevorderen. Hulpmiddelen zijn: geleide visualisatie, adem, klanktraining en oefeningen in waarnemende aandacht. Thema's en reacties worden individueel en in groepjes verdiepend uitgewerkt. Men oefent thuis als trainer met een eigen groepje.

> Lees meer…